Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

Van goede kwaliteit PETG-Krimpfolie voor verkoop
Van goede kwaliteit PETG-Krimpfolie voor verkoop
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Elane

Ik ben online Chatten Nu

Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : HYF
Aantal werknemers : 50~300
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

Co. van HUBEI HYF PACKAGAING, Ltd is een professionele fabrikant en verkoop van krimpfolie en andere die pakketmaterialen sinds 2005, in China „Opticavallei wordt gevestigd“ - Wuhan-Stad.

 

HYF-VERPAKKING begon om de krimpfolie van PETG (HUISDIER) sinds 2011 te produceren, enintroduceerde TWEE geautomatiseerde filmproductielijnen van Duitsland (BRUCKNER) met Productiecapaciteit van 12.000 ton per jaar.

 

De krimpfoliekrimpfolie onze van PETG (HUISDIER) is een nieuw type van groen plastic verpakkingsmateriaal met een uiteindelijk die inkrimpingstarief van over 70%, vooralinkrachtigemonoaxialentweeassigerekkrimpfoliewordtgebruikt. PETG-dekrimpfolietoontdergelijke kenmerken aangezien hoge controleerbaar capaciteit, hoge transparantie, hoge glans krimpt, met hoge weerstand van uitbreiding, lage nevel, lage natuurlijke inkrimping, en uitstekende drukprestaties. Wat meer, het is is veilig, rekupereerbaar, vernieuwbaar

en milieuvriendelijk, in overeenstemming zijnd met de internationale norm van milieuproductie.

 

Ook, nu HYF-heeft het PAKKET vele pvc geblazen machines met productiecapaciteit van 8.000 ton per jaar bezeten, en de producten is uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Europa, Afrika en Verenigde Staten, en de kwaliteit en de technologie van onze producten worden hoogst geadviseerd door onze globale klanten

 

 

Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om binnenlandse verpakkingsmaterialen van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

 

 

 

 

Contactgegevens
Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Alice

Tel.: 86-27-83991169

Fax: 86-027-83991169

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)